Znews.bg

Switch to desktop Register Login

Спаси София: 8 млн лв за няколкостотин метра тротоар

1eb81df8dfda7b07af92732103839437.jpg Една снимка, а толкова много нередности... Поредното чудо на инженерната мисъл – продукт на безотговорни строители, спящ надзор и крайно незаинтересована Столична община. Това е част от току-що ремонтирания бул. Шипченски проход, а колосалните 8 млн. лв за няколкостотин метра явно не са били достатъчни, за да получим поне нормално изглеждащ тротоар.

Подобна е ситуацията с всички големи и знакови ремонти на Столичната община за 2017г. Провалът тази година е внушителен: почти всички се изпълниха крайно некачествено или сроковете им се удължаваха неколкократно. Закъсненията от първоначално обещаните срокове създават ежедневни проблеми за всички софиянци, но поне в замяна да получавахме качествени и дълготрайни обекти.

За съжаление, става повече от ясно, че новият зам.-кмет по транспорта г-н Евгени Крусев (Транспорт за София) вече повече от година не успява да се справи с проблемите на столицата. За г-жа Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova и нейната заинтересованост и компетентност вече разбрахме всички – за почти десет години и милиардни бюджети, тя имаше възможността да направи чудеса с този град, но уви - нейните #ВидимиРезултати означават само пилеене на нашите пари.

Ще видим ли някаква адекватна реакция от страна на Столичната община; ще прекрати ли тя тези безобразия или ще продължим да си говорим през медиите и да слушаме абсурдни обяснения на общинските служители и строителите и занапред?

Източник:Фрогнюз Спаси София 8 млн лв за няколкостотин метра тротоар

 

Copyright © 2014 zele.bg
Изработка на сайт от 3D Web Design

Горе Версия за PC