Znews.bg

Switch to desktop Register Login

Петър Москов ще води предизборната кампания на РБ

 

Петър Москов ще води предизборната кампания на РБ Петър Москов

Петър Москов става ръководител на предизборната кампания на Реформаторския блок. От днес Реформаторският блок е в предизборна кампания. Готови сме да защитаваме принципите, целите и позициите си и ще го направим твърдо и убедително. Това заяви министърът на здравеопазването в оставка Петър Москов.


Съпредседателят на Реформаторския блок Найден Зеленогорски заяви, че той е председател на предизборния щаб, но за всяка кампания се избира ръководител и този път ръководител ще бъде Петър Москов. Според Москов, РБ е решил на 28 януари да свика първи съюзен конгрес, който ще утвърди политическата програма, целите и приоритетите на предстоящата компанията. Ще бъдат определени и принципите на индивидуалното и груповото участие в РБ, както и развитието на блока на конфедеративен принци, съобщава БГНЕС.

Решено е също да бъдат създадени три работни екипа. Първият екип ще отговаря за коалиционното споразумение и подготовката на конгреса. Втория екип ще отговаря за развитието на Реформаторския блок, а третия екип ще се занимава с развитието на програмата на блока. Зелегорски посочи, че продължава да бъде председател на постоянно действащия предизборен щаб на РБ, а Москов ще бъде ръководител на тази предизборна кампания. Москов ще координира и работата на въпросните три екипа, които се създават.

Copyright © 2014 zele.bg
Изработка на сайт от 3D Web Design

Горе Версия за PC