Znews.bg

Switch to desktop Register Login

Ясновидката Марияна Николаева: Везувий ще изригне, италианци и гърци ще търсят убежище в България

 511.jpg

Статията е публикувана на  28.04.2017

Марияна Николаева е сред малкото родни ясновидци, които са канени на международни състезания. Там нашенката мери сили с феномени от цял свят. Преди години варненката стана победител и в родното тв риалити на Би Ти Ви „Ясновидци".

Само преди година тя отново напомни за неземната си дарба, като даде серия от прогнози черно на бяло в рубриката "Мистериите на Старидолски", които се сбъднаха. Последното от нейните пророчества за атака с химическо оръжие в Сирия стана факт само преди седмици.

Помолихме Марияна отново да влезе в коридорите на времето и да види най-вероятните варианти за бъдещето на България и света.

- В един наш разговор през есента на 2015 г. ти предрече атаката в Сирия с химическо оръжие. Тогава още каза, че оттам ще се увеличи имигрантската вълна? Ще ни засегне ли сега?

- Това се случва в момента. И сега не влизат малко бежанци у нас, просто или минават транзит, или не се обявяват. Много от тези хора са с образование - стоматолози, лекари, владеят чужди езици. В един момент най-мъдро ще бъде да започнат да работят в нашата система. Това, рано или късно, ще се случи. Природата не търпи празни пространства. Обезлюдени села ще започнат да процъфтяват покрай тях. Но към тази група имигранти има опасност да дойде и една нова.

- Какво имаш предвид?

- Видението, което получавам, е следното: „Стоя и гледам небето. Толкова е тъмно, че не се вижда от птици. В далечината гърми и трещи, пепел и лава се сипят наоколо ми". Вулкан ще изригне. Трудно е да се конкретизира кога и кой, но вероятно ще се активизира Везувий. Като на три пъти ще изригва, а последното ще бъде най-голямо. Оттам ще тръгне една като вълна бежанци насам към България. Правителството ще се чуди какво да направи. Ще ги държи на границата. Говоря за италианците и гърците...

- А защо и гърците – при тях какво има да става?

- Тектоничните размествания и нивото на моретата ще започнат да играят в един танц. Ще изплува във водата между Гърция и Италия красив остров със старинни находки, ала на никого няма да му е до това. Защото всеки ще мисли как да се спасява. Дори част от Турция ще хукне насам.

- Доста невероятно звучи, още повече че точно сега се чувстваме застрашени откъм южната ни съседка заради агресивното поведение на нейния лидер Ердоган?

- Така е, но в един момент напред във времето сами ще ни предложат част от територията си, говоря не само за Турция, но и за Гърция, само и само да приемем техните хора. В по-близко време заради междуособици нещо подобно ще стане и с Македония. Тя ще се разцепи на три части. И едни райони, за да се спасят от апетитите на Албания и Сърбия, сами ще поискат да се присъединят към територията на България.

- България пак ли ще опре на три морета?

- (Смее се.) Няма нищо 100% сигурно, бъдещето е сложно нещо. Но от това, което виждам като картини във време-пространството, има голяма вероятност точно така да се случи. Откъм север ще има струпване на войски. Щатите ще искат да влязат в Украйна през Полша. Руснаците ще се намесят. Оттам ще текне нова вълна от украински бежанци към румънската и нашата граница. Някои могат да тръгнат по море. Щем не щем, ще ги приберем тия хора.

- Можеш ли да видиш кога може да се случи всичко това като времева рамка?

- Всичко това ще започне да се случва от септември нататък в рамките на следващите две до три години – от 2017 до 2020 г.

- В момента вървят големи пазарлъци за съставянето на правителство между ГЕРБ и Патриотите. Уж чакали да мине ретроградният Меркурий, за да избегнат евентуални бъдещи турбуленции. Но така като те слушам, май те са ни гарантирани?

- Определено тоя кабинет ще се позадържи на власт.

- А ще се стигне ли, в резултат на едно или друго обстоятелство, до коалиция между ГЕРБ и БСП?

- Може и да не е официално , но накрая ГЕРБ и БСП, притиснати от обстоятелствата, няма да имат голям избор и ще започнат да си партнират. Що се касае до съдбата на настоящия служебен премиер Огнян Герджиков, той е много мъдър дух. Много е умен, може да го критикуват, но Герджиков дотук няма един грешен ход за България. На него хич не му се занимава с политика, но и в бъдеще ще му се наложи.

- Масово гърци, турци, дори италианци регистрират фирмите си тук. Има ли някаква метафизична връзка с това, което се задава като природни катаклизми?

- Аз считам, че не само заради ниските данъци от пет години у нас тече един процес на регистрация на чужди фирми. Бизнесмените, като хора на риска и интуицията, усещат на едно подсъзнателно ниво онова, което има да се случва. Накрая много от тези хора ще се преместят тук за постоянно, когато започнат повсеместните катаклизми.

- Цените по правило след зимата тръгнаха нагоре - ток, вода, тец. Докъде ще стигне търпението на българина?

- Много ми се ще да кажа друго, но изглежда търпението ни няма таван. Ще се увеличава ножицата между бедните и богатите все повече. Някаква компенсация ще бъде намаляване цените на лекарствата. В по-далечното бъдеще ще се вдигне раждаемостта, ще се направи така, че най-бедните да бъдат поне подсигурени и да няма гладуващи и хора без покрив. Но това ще стане чак след 10 години. Ако говорим за по-близкото бъдеще, покрай заселващите се тук бежанци отблизо и далеч, ще започнат да се възраждат малките населени места. От Турция и Гърция ще има по-сериозно навлизане на капитали. Тихомълком ще си отворим по-широки пролуки за износ към Русия въпреки забраните. АЕЦ „Белене", така или иначе, ще трябва да се отвори. От това, което ми се дава като информация, в Северна България ще се построи голяма централа с алтернативна енергия, може с термална вода да е.

- Някои побързаха да прогнозират трета световна война покрай ескалацията на напрежението между Русия и САЩ. Ти виждаш ли конфликт чак с такъв магнитуд?

- Няма да има трета световна, но лидерите на двете големи сили ще имат доста работа. Ислямисти например ще се опитат да свалят самолета дори на Владимир Путин. Устройството ще бъде открито навреме и няма да успеят. В Щатите ще започнат междуособици.

- Не са добри прогнозите, които даваш, нещо положително няма ли?

- Това е светът, променя се! Харесва ли ни или не, живеем в интересни времена. На практика Великобритания ще излезе от Европейския съюз, но след тях и Франция ще тръгне. Атентатите, които имат да стават там, плюс бежанската вълна ще ги разклатят здраво. На голям френски стадион ще сложат бомби. Атентати ще има още в Испания и Германия.
За нас може да се каже нещо положително около новия ни президент, с когото направо ударихме в десетката. Румен Радев има кармичен дълг към България. Прераждал се е тук няколко пъти и все като владетел. Един път е бил и в ролята на жрец на Севт III. Така че у Радев има хитрост, решителност, силна интуиция и голям опит на ръководител, натрупан през вековете. Той върви по собствена програма и не се влияе от околните.

- Твърди се обаче, че президентшата е голям фактор на „Дондуков" 2?

- Да, сега често се коментира как жената му влияе доста. За мен Радев може да има чувства към нея, но специално за важните решения е с хладен ум. Така се дава. Около него витае енергията 1-1-1. Трите единици говорят, че на моменти доста егоистично, дори напук, действа, без да се съобразява с околните. На подсъзнателно ниво той има чувството, че е в някакъв дълг към България, дори че тя му принадлежи. Това идва, както споменах, от неговите минали прераждания. Тогава, като владетел, е водил много безсмислени битки тук, в които е дал много жертви. Така е натрупал карма, която сега трябва да изплаща. Ето защо, по мое виждане ,президентът ни ще служи на България, а няма да я краде, както правеха всички дотук. Разбира се, тази кармична програма генералът не я осъзнава, защото идвайки в новото тяло, спомените на неговата душа се заключват от божествения свят.

- У нас пролетта каква ще бъде, някакви природни катаклизми очакваш ли?

- У нас пролетта ще бъде нормална, времето ще се оправя само след броени дни. Хубаво ще бъде лятото, сравнително топло, с внезапни субтропични превалявания около следобед. Ще има умишлени пожари. Иначе навсякъде по света ще има големи аномалии. В Австралия - големи наводнения плюс болести. В САЩ пак се дава да ги удари голям ураган. В Казахстан ще има голямо земетресение. В столицата им направо дупки ще зейнат. По-близко към нас трус ще има до няколко месеца в Румъния. Нищо опасно, но ще се усети и у нас. Лятото към Добруджа ще има голямо наводнение. Водата сякаш от земята ще избие и ще наводни къщите на хората. Причината, по мое виждане, е една подземна река, която минава под България. Заради някакви микротрусове откъм Черно море тази река ще започне да се показва тук и там. А в скоро време в Черно море ще изплува изгубената Атлантида. Тя ще пренапише историята на религиите и на цялата наша цивилизация. Реално бумът в усвояването на слънчевата енергия ще стане с откритията, които ще се направят там.

Автор: Любомир Старидолски, в. "Ретро"

Copyright © 2014 zele.bg
Изработка на сайт от 3D Web Design

Горе Версия за PC